Stołówka szpitalna znajduje się nad kuchnią centralną w pawilonie C.
Polecamy:
- Obiady domowe 2-daniowe – na stołówce szpitalnej.
Prosimy o zamówienie obiadu telefonicznie do godz 10:00. - Ciasto własnego wypieku na wynos – duży wybór np.
sernik z brzoskwiniami, makowiec z kruszonką, w-z, miodownik, szarlotka, drożdżówki, rogaliki, babeczki z , rureczki ze śmietaną. - Dania garmażeryjne własnego wyrobu na wynos np. galantyna drobiowa, schab z twarogiem, sałatki, galaciki wieprzowe lub drobiowe.
- Organizowanie bankietów do 50 osób na stołówce szpitalnej
- Organizowanie bankietów typu szwedzki bufet do 70 osób
CENNIK
INFORMACJE
Kierownik Działu
mgr inż. Agnieszka Hurna
Dział żywienia
62 595 11 58
62 595 11 57
Obiady
12:00 – 14:30