Zaloguj    
image
STOŁÓWKA
  
image
OBIADY PŁATNE

 

 

CENNIK


Obiad pełny na wynos..............................21 zł

II danie na wynos......................................19 zł

Obiad pełny na miejscu...........................20 zł

II danie na miejscu...................................18 zł

Zupa (1 litr)..................................................6 zł

Zupa w termopaku......................................4 zł

Śniadanie/ kolacja.......................................7 zł

 

 

 

 

AKTUALNY JADŁOSPIS

 

Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami podanymi przez producentów:
1 legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen.
1p - gluten pszenny, 1ż - gluten żytni, 1j - gluten jęczmienny, 1o - gluten owsiany,

2 - jaja, 3 - ryby, 4 - mleko, 5 - seler, 6 -gorczyca,7 - ziarna sezamu, 8 - soja

 

 

 

 

21-03-2023r

Obiad

Zestaw I – fasolowa 300 ml (*1p,*4,*5) kotlet miel. z ceb. (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II –jarzynowa z mak. 300 ml (*1p,*4,*5)pulpet 80g (*1p,*4,*5) sos 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

22-03-2023r

Obiad

Zestaw I– pomidorowa z ryżem 300ml (*1p,*5) bitka wieprzowa w sosie 180g (*1p,*5,*8) ziemniaki 200g sur. z kap.pekińskiej 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – pomidorowa z ryżem 300ml (*1p,*5) bitka wieprzowa w sosie 180g (*1p,*5,*8) ziemniaki 200g sur. z kap.pekińskiej 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

23-03-2023r

Obiad

Zestaw I – rosół z mak. 300 ml (*5) kurczak pieczony 180g (*5) ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – rosół z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) kurczak gotowany 180g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) marchew z groszkiem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

 

 

24-03-2023

Obiad

Zestaw I – kapuśniak z kisz.kapusty 300g (*1p,*4,*5) ryba smażona 80g (*1p,*2,*3,*5) ziemniaki 200g

sałata lodowa z oliwą 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – ziemniaczanka 300ml (*1,*4, *5) ryba z pieca (*3,*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5)

ziemniaki 200g sałata lodowa z oliwą 120g (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250ml

 

 

 

25-03-2023r

Obiad

Zestaw I– kalafiorowa 300 ml (*1j,*5)sztuka mięsa w sosie chrzanowym 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g

sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – kalafiorowa 300 ml (*1j,*5) sztuka mięsa w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

26-03-2023r

Obiad

Zestaw I – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet panierowany 70g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g brokuł got. 120g (*5) kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet gotowany 60g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) brokuł got. 120g (*5) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

27-03-2023r

Obiad

Zestaw I – zupa z fasolki szparagowej 300 ml(*1p,*4,*5) bigos 450g (*1p,*8) ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – zupa z fasolki szparagowej 300 ml(*1p,*4,*5) kurczak gotowany (*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g kalafior got. 120g (*1p) kompot owocowy 250ml

 

 

 

28-03-2023r

Obiad

Zestaw I – żurek 300 ml (*1p ,4,5*) gulasz wieprz.160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

Zestaw II – ryżanka 300 ml (*1p ,4,5*) sztuka mięsa w sosie160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

 

 

29-03-2023r

Obiad

Zestaw I – barszcz z mak.300 ml (*1p,*5) pieczeń rzymska 80g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

Zestaw II –barszcz z mak. 300 ml (*1p) pulpet w sosie 180g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

30-03-2023r

Obiad

Zestaw I – szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drob duszony w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml

Zestaw II –szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drob duszony w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków120g kompot owocowy 250ml

 

 

31-03-2023r

Obiad

Zestaw I – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) kopytka z kapustą kiszoną gotowaną 450g(*1p,*2,*5) kompot owocowy 250ml

Zestaw II – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba z pieca 60g (*3,*5) sos 100 (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g brokuł got. 120g kompot owocowy 250ml

 

 

( zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu )