Zaloguj    
image
STOŁÓWKA
  
image
OBIADY PŁATNE

 

 

CENNIK


Obiad pełny na wynos..............................25 zł

II danie na wynos......................................23 zł

Obiad pełny na miejscu...........................24 zł

II danie na miejscu...................................22 zł

Zupa (1 litr)..................................................7 zł

Zupa w termopaku......................................4 zł

Śniadanie/ kolacja.......................................8 zł

 

 

 

 

AKTUALNY JADŁOSPIS

 

Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami podanymi przez producentów:
1 legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen.
1p - gluten pszenny, 1ż - gluten żytni, 1j - gluten jęczmienny, 1o - gluten owsiany,

2 - jaja, 3 - ryby, 4 - mleko, 5 - seler, 6 -gorczyca,7 - ziarna sezamu, 8 - soja

 

 

 

08-12-2023r

Obiad

Zestaw I – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba smażona 80g (*1p,*2,*3) ziemniaki 200g sur. z kapusty kiszonej 150g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba z pieca 60g (*3,*5) sos 100 (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g jarzynka got. 150g (*5) kompot owocowy 250ml

 

 

09-12-2023r

Obiad

Zestaw I –zupa wiosenna 300ml.(*1p,*4,*5) kotlet schabowy 80g (*1p,*2) ziemniaki 200g

sur. z marchwi i jabłka 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II –zupa wiosenna 300ml.(*1p,*4,*5) schab got. w sosie (*1p,*2,*5)

ziemniaki 200g sur. z marchwi i jabłka 150g kompot owocowy 250 ml.

 

 

10-12-2023r

Obiad

Zestaw I – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak gotowany 180g sos 100g (*1p,*4) ryż 200g brokuł got.150g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak gotowany 180g sos 100g (*1p,*4) ryż 200g brokuł got.150g kompot owocowy 250ml

 

 

11-12-2023r

Obiad

Zestaw I – krupnik 300 ml (*1j ,4,5*) fasolka po bretońsku 300g (*1p,*5,*8) ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – krupnik 300 ml (*1j ,4,5*) filet gotowany 60g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) marchew got. 120g kompot owocowy 250ml

 

 

12-12-2023r

Obiad

Zestaw I – zupa kalafiorowa 300ml (*1p,*4) pieczeń wieprz. w sosie 160g (*1p,*5) ziemniaki 200g sałata lodowa z oliwą 120g kompot owocowy 250ml

Zestaw II –zupa kalafiorowa 300ml (*1p,*4,*5) sztuka mięsa got. w sosie 180g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g

sałata lodowa z olejem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml

 

 

13-12-2023r

Obiad

Zestaw I –jarzynowa z mak. 300 ml (*1p,*4, *5) gołąbki 200g (*4,*5) sos pomidorowy 100g (*1p,*4.*5)

ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – jarzynowa z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) pulpet got. 80g (*1p,*2,*5) sos pomidorowy 100g (*1p,*4,*5)

ziemniaki 200g kompot owocowy 250ml

 

 

14-12-2023r

Obiad

Zestaw I – kapuśniak z białej kapusty 300ml.(*1p*4,*5) filet panierowany (*1p,*2) ziemniaki 200g sur. z marchwi z brzoskwinią 120g kompot owocowy 250 ml

Zestaw II – ryżanka (*5) filet gotowany 60g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) sur. z marchwi z brzoskwinią 120g kompot owocowy 250ml

 

 

15-12-2023r

Obiad

Zestaw I – pomidorowa z mak. 300 ml(*1p,*4,*5) ryba smażona 100g (*1p,*2,*3) ziemniaki 200g brokuł got.120g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – pomidorowa z mak. 300 ml(*1p,*4,*5) ryba z pieca (*3)sos 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g brokuł got.120g kompot owocowy 250ml

 

 

16-12-2023r

Obiad

Zestaw I – zupa z groszku i marchewki 300 ml (*1p,*4,*5) gulasz 160g (*1p,*4,*5) kasza 200g (*1j)

sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – zupa z groszku i marchewki 300 ml (*1p,*4,*5) sztuka mięsa w sosie 160g (*1p,*4,*5) kasza 200g (*1j) sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

17-12-2023r

Obiad

Zestaw I – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak pieczony (*5) ziemniaki 200g sałata lodowa z oliwą 120g

kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak gotowany (*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sałata lodowa z oliwą 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

 

18-12-2023r

Obiad

Zestaw I– barszcz biały z ziem 300 ml (*1p,*4,*5) sznycel drobiowy (*1p,*2) ziemniaki 200g sur. z kap.kiszonej 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II barszcz biały z ziem 300 ml (*1p,*4,*5) makaron z sosem mięsno-pomidorowo-jarzynowym 350g (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250 ml

 

 

19-12-2023r

Obiad

Zestaw I– barszcz z mak. 300ml (*1p,*4,*5)kotlet mielony duszony 180g ziemniaki 200g sur z selera i jabłka

(*5) kompot owocowy 250 ml

Zestaw II – barszcz z mak. 300ml (*1p,*4,*5) galantyna 80g sos100g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g

sur z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml

 

 

 

20-12-2023r

Zestaw I– fasolowa 300ml.(*1p,*4,*5) bitka wieprz w sosie 160g(*1p,*2,*4) ziemniaki 200g

sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml

Zestaw II –grysikowa 300ml.(*1p,*5) bitka wieprz w sosie 160g(*1p,*2,*4) ziemniaki 200g

sał. z buraków 120g kompot owocowy 250ml

 

 

( zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu )