Login    
image
STOŁÓWKA
  
image
OBIADY PŁATNE

 

 

CENNIK


Obiad pełny na wynos..............................25 zł

II danie na wynos......................................23 zł

Obiad pełny na miejscu...........................24 zł

II danie na miejscu...................................22 zł

Zupa (1 litr)..................................................7 zł

Zupa w termopaku......................................4 zł

Śniadanie/ kolacja.......................................8 zł

 

 

 

 

AKTUALNY JADŁOSPIS

 

Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami podanymi przez producentów:
1 legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen.
1p - gluten pszenny, 1ż - gluten żytni, 1j - gluten jęczmienny, 1o - gluten owsiany,

2 - jaja, 3 - ryby, 4 - mleko, 5 - seler, 6 -gorczyca,7 - ziarna sezamu, 8 - soja

 

 

30-11-2023r

Obiad

Zestaw I – rosół z mak. 300 ml (*5) kurczak pieczony 180g (*5) ziemniaki 200g sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – rosół z mak. 300 ml (*1p,*4,*5) kurczak gotowany 180g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

 

 

01-12-2023

Obiad

Zestaw I – zupa z groszku i marchewki 300ml (*1p,*5) ryba smażona 80g (*1p,*2,*3,*5) ziemniaki 200g

sałata lodowa 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II –zupa z groszku i marchewki 300ml (*1p,*5) ryba z pieca (*3,*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5)

ziemniaki 200g sałata lodowa 150g (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250ml

 

 

02-12-2023r

Obiad

Zestaw I– kalafiorowa 300 ml (*1p,*4,*5)sztuka mięsa w sosie chrzanowym 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g

sał. z buraków 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – kalafiorowa 300 ml (*1p,*4,*5) sztuka mięsa w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków 150g kompot owocowy 250ml.

 

 

03-12-2023r

Obiad

Zestaw I – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet panierowany 70g (*1p,*2,*5) ziemniaki 200g brokuł got. 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet gotowany 60g (*5) ziemniaki 200g sos biały 100g (*1p,*4,*5) brokuł got. 150g kompot owocowy 250ml.

 

 

04-12-2023r

Obiad

Zestaw I – zupa z fasolki szparagowej 300 ml(*1p,*4,*5) makaron z sosem myśliwskim 350g (*1p, *4, *5, *8) kompot owocowy 250ml

Zestaw II – zupa z fasolki szparagowej 300 ml(*1p,*4,*5) kurczak gotowany (*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g kalafior got. 150g (*1p) kompot owocowy 250ml

 

 

05-12-2023r

Obiad

Zestaw I – żurek 300 ml (*1p ,4,5*) gulasz wieprz.160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 150g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

Zestaw II – ryżanka 300 ml (*1p ,4,5*) sztuka mięsa w sosie160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j)

sałata lodowa z oliwą 150g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

 

 

06-12-2023r

Obiad

Zestaw I – barszcz z mak.300 ml (*1p,*5) pieczeń rzymska 80g (*1p,*2,*5) kasza 200g

sur. z kap.pekińskiej 150g (*5) kompot owocowy 250 ml.

Zestaw II –barszcz z mak. 300 ml (*1p) pulpet w sosie 180g (*1p,*2,*5) kasza 200g

sur. z kap.pekińskiej 150g (*5) kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

07-12-2023r

Zestaw I – szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drob duszony w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g marchew z groszkiem 150g kompot owocowy 250ml

Zestaw II –szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) filet drob duszony w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g marchew z groszkiem 150g kompot owocowy 250ml

 

 

08-12-2023r

Obiad

Zestaw I – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba smażona 80g (*1p,*2,*3) ziemniaki 200g sur. z kapusty kiszonej 150g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba z pieca 60g (*3,*5) sos 100 (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g jarzynka got. 150g (*5) kompot owocowy 250ml

 

 

09-12-2023r

Obiad

Zestaw I –zupa wiosenna 300ml.(*1p,*4,*5) kotlet schabowy 80g (*1p,*2) ziemniaki 200g

sur. z marchwi i jabłka 150g kompot owocowy 250ml.

Zestaw II –zupa wiosenna 300ml.(*1p,*4,*5) schab got. w sosie (*1p,*2,*5)

ziemniaki 200g sur. z marchwi i jabłka 150g kompot owocowy 250 ml.

 

 

10-12-2023r

Obiad

Zestaw I – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak gotowany 180g sos 100g (*1p,*4) ryż 200g brokuł got.150g kompot owocowy 250ml

Zestaw II – rosół z mak. 300ml (*1p,*5) kurczak gotowany 180g sos 100g (*1p,*4) ryż 200g brokuł got.150g kompot owocowy 250ml

 

( zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu )