Login    
image
KUCHNIA SZPITALNA

 

 

Dział Żywienia tel 62 59-51-158 lub wew 157

Stołówka szpitalna znajduje się nad kuchnią centralną w pawilonie C

 

Poleca:

  1. Obiady domowe 2-daniowe – na stołówce szpitalnej od godziny 12:00 – 14:30
    Prosimy o zamówienie obiadu do godz 10:00 w danym dniu tel. wew. 157 lub 158.
    Koszt obiadu  25 zł obiad pełen na wynos, 23 zł drugie danie na wynos, 24 zł obiad pełen na miejscu, 22 zł drugie danie na miejscu, 7 zł zupa 1L,  8 zł śniadanie / kolacja
  2. Ciasto własnego wypieku na wynos, duży wybór np. sernik z brzoskwiniami, makowiec z kruszonką, w-z, miodownik, szarlotka, drożdżówki, rogaliki, babeczki z , rureczki ze śmietaną
  3. Dania garmażeryjne własnego wyrobu na wynos np. galantyna drobiowa, schab z twarogiem, sałatki, galaciki wieprzowe lub drobiowe.
  4. Organizowanie bankietów do 50 osób na stołówce szpitalnej
  5. Organizowanie bankietów typu szwedzki bufet do 70 osób